Jadilah Orang Yang Sentiasa Jujur

Setiap Jejak Akan Tetap di Balas..Jgn Risau Ok

Biar Gambar Berbicara

Wednesday, January 27, 2010

Program Baru Twittter..Dapat USD lagi ni..


Salam Semua..
Kali ni cikgu datang lagi dengan Post Baru yang pasti akan membuatkan U all teruja untuk join nya..

BAYARAN DALAM USD!!

Kita cari income dengan twitter...Daftar jer twitter..Free jer tau..Nak tau..Clik Link bawah ni ok..




9 comments:

farenova on January 27, 2010 at 11:16 PM said...

macam menarik jer.. saya sdg register nih..tatau jadik ke tak ni... katenye kena tggu 10 minit

j-QAF SK SULAIMAN on January 27, 2010 at 11:23 PM said...

yer ker..cikgu pun baru nak mencuba ni farenova

manager on January 28, 2010 at 9:53 AM said...

dh join, wait n c ye cekgu

Taufik Jamal on January 29, 2010 at 1:15 AM said...

dh join dh tp x xtivate lg....hehehe

Bb Hussain on January 29, 2010 at 1:38 PM said...

dah lama terfikir nak join..rasanya kali ni memang kena join la..;)

Nikel Khor on January 30, 2010 at 12:02 PM said...

check it out
from Nikel Khor

Best Of Me 321 on January 30, 2010 at 12:35 PM said...

aku dah join, tapi aku takdapat apa2 pun, tolg aku

Milofloat on January 30, 2010 at 9:19 PM said...

minimal 50 org follower ker??adesss..skrang x smpai pon 10 org lg...mcm mana nak cari nii..huhuhu

hBz on January 31, 2010 at 12:50 PM said...

add la twit aku sama. hah

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
 

j-QAF Sk Sulaiman Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template