Jadilah Orang Yang Sentiasa Jujur

Setiap Jejak Akan Tetap di Balas..Jgn Risau Ok

Biar Gambar Berbicara

Thursday, November 25, 2010

Kem Bestari Solat, Literasi Al-quran dan Bina Juara Daerah Bentong 2010
























7 comments:

suri on November 26, 2010 at 10:29 AM said...

nampak cam best jer..tingin nk jd bdk kcik semula..huhu..tahniah..semoga mnjadi juara

tice LIN on November 26, 2010 at 4:42 PM said...

buat bila nie?...time cuti ker?... sekolah lin dah lama buat...

GreatBandito said...

Ni time cuti buat..sebab baru dapat peruntukan..
Dan program ni buat peringkat daerah..semua sekolah yang ada j-QAF kat bentong join..
Owner blog pun jadi Fasi la..Huhu..

Apapun..Selagi bergelar pendidik,masa untuk pelajar adalah lebih bermakna daripada duduk saja kat umah kan.hehe.

tice LIN on November 26, 2010 at 5:00 PM said...

tak semua murid ek... macam sket jer... fokus pada tahun berapa nie?

GreatBandito said...

Setiap sekolah hantar 4 orang murid..Dan ada sekolah kena hantar 10orang murid...Target tahun 4 dan 5..

Afzainizam on November 26, 2010 at 11:38 PM said...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

eeemmmm kem bistari.... banyak aktiviti yang cekgu buat ye... aku teringat moto sekolah guru bistari sekolah bestari...

agak lama sungguh tak ziarah blog ni... insya Allah kalau ada bahan untuk make up audio kereta nanti sy postkan ye

Afzainizam on December 18, 2010 at 1:55 AM said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. sorry agak lama tak ziarah kat sni saya agak sibuk sikit

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
 

j-QAF Sk Sulaiman Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template