Jadilah Orang Yang Sentiasa Jujur

Setiap Jejak Akan Tetap di Balas..Jgn Risau Ok

Biar Gambar Berbicara

Monday, September 15, 2014

Soalan PKSR 2 (Oktober-Akhir Tahun 2014) BPI.KPM


Download with AllDebrid

Kepada semua guru GPI j-QAF dan Bahasa Arab..Anda semua bolehlah mendownload soalan PKSR 2 daripada BPI KPM untuk soalan Akhir Tahun 2014..

Diharap anda semua dapat menjalankan tanggungjawab dan amanah anda dalam menjalankan peperiksaan ini nanti..

Sebarang masalah boleh letak ruangan komen..
Sekian Terima Kasih.

Download Soalan:

22 comments:

Anonymous said...

assalamualaikum,saya tekan butang jawi tapi kenapa keluarb soalan bahasa arab?

Anonymous said...

samalaa jugak.Nak download soalan jawi

j-QAF SK SULAIMAN on September 16, 2014 at 6:38 PM said...

Assalam...Untuk solan Jawi saya dah baiki linknya..Dah boleh guna...Dan saya pun dah try..Boleh di download..

Anonymous said...

assalamualaikum ustaz..
boleh sy tau password untuk extract?

terima kasih

Jqaf SK Sulaiman on September 22, 2014 at 11:18 PM said...

Boleh pm saya di FB..Sebab password sudah diamanah agar tidak didedahkan di sini..

Anonymous said...

assalamualaikum ustaz, sy juga nak password utk extract

ummu nazril... on October 8, 2014 at 11:41 AM said...

assalamualaikum... boleh sy dapatkan password... smoge diberkati Allah.. tkasih.. boleh email ke sitinorzawaniidris@gmail.com

Aida Rahim on October 8, 2014 at 1:57 PM said...

Assalamualaikum ..boleh sya dapatkan password...terima kasih...boleh emel saya di alyariq@gmail.com

Bob Razi on October 9, 2014 at 2:06 AM said...

assalamualaikum ustaz. saya dah pm di email/fb ustaz untuk mendapatkan password extract bagi kertas contoh soalan bahasa arab. mohon bantuan ustaz. jazakallahu khairan.

Bob Razi on October 9, 2014 at 2:07 AM said...

jika tiada di inbox, mungkin dalam other box.

Mohamad Helmi bin Mian on October 9, 2014 at 7:48 AM said...

salam ustaz minta tlg berikan pasword ana x dpat buka. ni email ana mdhelmi.mian@gmail.com

mat Masrisyam on October 11, 2014 at 3:40 PM said...

salam ustaz,boleh berikan password.tq
pejot335@gmail.com

j-QAF SK Sulaiman on October 12, 2014 at 7:40 PM said...

Assalam kepada semua yang mahukan password...sila pm saya di FB..
Password hanya diberikan kepada mereka yang bergelar Guru Pendidikan Islam (GPI & jQAF)

https://www.facebook.com/grbandito

Anonymous said...

assalamualaikum ustaz boleh emel password di c2cnie@yahoo.com. Saya dah cuba link facebook tapi x dapat

Anonymous said...

assalamualaikum ustaz..boleh emel password lughawi_arabi@yahoo.com
syukran ustaz

:: eyeNa :: on February 4, 2015 at 12:49 PM said...

salam.. boleh email passwod pd saya? siti71742@yes.my

Adinda Liza on October 11, 2015 at 4:01 PM said...

salam, boleh email kan password ke norlizasujak@yahoo.com
jasa baik Ustaz sgt diharapkan, terima kasih.

Dib on October 12, 2015 at 5:20 PM said...

salam ustaz boleh email pada saya password ke dibspanic79@gmail.com

Mohd Syukri Kaus on October 8, 2016 at 8:27 PM said...

Salam.Ustaz boleh email password ke email saya mohdsyukri.n4m@gamail.com. Terima kasih.

keDai aQilaH aQil on October 9, 2016 at 9:59 PM said...

Salam.ustaz boleh email password ke email saya wiwie78@gmail.com.syukran

Roslena Hassan on October 10, 2016 at 2:45 AM said...

soalan akhir tahun

Unknown on October 10, 2016 at 8:55 PM said...

assalam, apa password utk jawi ?

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
 

j-QAF Sk Sulaiman Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template