Jadilah Orang Yang Sentiasa Jujur

Setiap Jejak Akan Tetap di Balas..Jgn Risau Ok

Biar Gambar Berbicara

Wednesday, December 9, 2009

Akhirnya Tercapai Juga..


Salam Semua Blogger yang mantap..

FUhh..Cikgu dapat menarik lafaz lega..Alhamdulillah sebab berjaya mencapai target 100usd ni..Beetungkus Lumus duk promote link dan akhirnya inilah hasilnya...Hehe..Terima kasih kepada mereka yang beri kerjasama pada cikgu..Huhu..

Jom kita zOOm PayPal WishList Cikgu ni..

Kepada mereka yang sedang join cikgu doakan u all semua dapat berusaha sekeras-kerasnya.Usaha kan tangga kejayaan..Dan kepada mereka yang baru naik join leh la pergi kat link cikgu bagi kat bawah ni..

Paypal FaceBook



9 comments:

ibu emy efy eqy on December 9, 2009 at 11:36 PM said...

alhamdulillah...

jika kita tak pernah berputus asa, ALLAH akan membalas segala kesabaran kita ini...

j-QAF SK SULAIMAN on December 9, 2009 at 11:39 PM said...

To Ibu emy efy eqy:
Time kasih atas penghargaan tu..
Semoga kita semua sama2 berjaya...

~C.h.E.n.T.a..L.y.a.A~ on December 10, 2009 at 8:42 AM said...

sy kelik klia tuk cikgu.shoutmix xkua ag..

rAtu saLju™ on December 10, 2009 at 10:14 AM said...

waaa....tahniah cetgu..nak tnya ea..nti nak kuarkan duet tu ikut mne ae..mksudnye bank mane ea...sy da join

surisarawak on December 10, 2009 at 12:07 PM said...

CONGRLATS

n.u.r.u.l on December 11, 2009 at 12:51 AM said...

KLIK TROSWORLD...

izzahfarhana on December 11, 2009 at 1:55 AM said...

Cikgu saya bc T&C dia kalo nak earning kita valid,org yg join tu kna verified acc paypal dia.mcm mna kita nak make sure $100 tu dah valid?sbb dia ckp lpas hbs period promot ni baru dia kira balik bape patut kita dpt.konpius saya

j-QAF SK SULAIMAN on December 11, 2009 at 2:24 AM said...

Cik Izzah Farhana:
Dia kata Valid address..
jadi bukan valid akaun..akaun memang la kena valid sebab dia nak alamat...

Valid dan verify lain..
Yang card tu kalau nak verify kena ada debit kad atau credit kad..

Tapi kalau kita dah register akaun paypal..tapi number kad tak ada tak apa..

Janji segala address...email..yang tu kena valid la..

Janji ada akaun paypal..number card kemudian..cikgu baca tadi sebab dia kata valid address jer..valid kad tak ada..

Sharinginfoz on December 11, 2009 at 7:26 AM said...

tahniah....

kalau free isi le survey nuffnang ya,.... thanks

http://peribadiz.blogspot.com/2009/12/jom-survey-nuffnang.html

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
 

j-QAF Sk Sulaiman Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template