Jadilah Orang Yang Sentiasa Jujur

Setiap Jejak Akan Tetap di Balas..Jgn Risau Ok

Biar Gambar Berbicara

Saturday, December 19, 2009

Apa Yang Anda Tahu Tentang Nuffnang dan DapatWang..


Salam bertemu lagi..

Kat sini saya nak kongsi bersama apa yang kita ketahui tentang Nuffnang..
Sebut Nuffnang semua kaki Blogger tau..Betul Tak..
Kita click jer Income masuk..Anda setuju ker click terus masuk..
Ha kat sini la cikgu nak kongsi bersama..

NUFFNANG!!

Clik terus dapat income? Camne ia dapat ekkk..Sambil menggarukan kepala..
Yes..Memang kita clik akan dapat duit...Tapi ada caranya..
Sebagai contohnya..
Kita selalu terbaca kat ChatBox kan.."Clik2 dapat Flymas..Dapat Sherlock..Dapat Jaya One..Dapat Ayamas(eh ada ker ayamas eg..hehe) clik2 dapatwang..Huhu saja menyelit..

Dan kita juga akan perasan bila earning masuk..Traffic punya tinggi tapi hasilnya Ciput...Sebab apa?Sebab apa u all rasa eg...hehe

Ni la jawapannya...Apabila kita click Nuff orang lain..ada yang clik dan terus jer Close Paparan Iklan tu..sebab itulah earning tak masuk..Pada dasarnya..earning akan berjalan bila kita click iklan dan kita kena tunggu iklan tu habis keluar (Loading).Bila iklan tu loading sepenuhnya..Baru la kita leh close..Kalau kita clik dan terus close..Confirm earning tak dapat langsung..Jadi kepada Blogger semua..Kita kena bersabar la..baru kita dapat tolong orang lain dan orang lain pun akan tolong kita..Betul tak..

Pas ni..kita klik iklan sampai loading@paparan iklan kuar sepenuhnya baru kita close ekk..

Oh DapatWang!!

Dapat wang jugak satu program yang menjana income..Serupa macam Nuff jugak..Bila kita clik DapatWang..Kita kena tunggu iklan paparan dapatWAng tu loading sepenuhnya..Baru kita Close..

Selain itu juga..Dapatwang kita leh tau dengan cara detect IP Adress..
Setiap clik yang dilakukan oleh pengunjung akan direkodkan...Nak tengok contohnya..Meh sini eg..


Dapat Wang ni bayarannya terus ke Akaun Bank..Macam mana..Ada menarik tak..Ada banyak Pakej..Yang murah Pakej Bronze Rm50..Kalau nak tau lebih mendalam lagi boleh clik kat bawah ni..



Erm setakat tulah yang dapat nak kongsi...hehe..Ok..Jgn Lupa..Bila kita Clik..tunggu loading sepenuhnya baru close..Kalau clik terus close alamatnya tak jalan la earning..hehe.Salam.



18 comments:

NuR on December 19, 2009 at 7:57 PM said...

cikgu buat kajian ke?
bagus la..
patutla earning takat tu saje..
hehe

tq for sharing

j-QAF SK SULAIMAN on December 19, 2009 at 8:25 PM said...

Beres jer..just nak inform pada semua kaki Nuff ni dan dapat wang..hehe

surisarawak on December 19, 2009 at 9:41 PM said...

dah faham cikgu hehe..

farenova on December 20, 2009 at 1:30 AM said...

Saya kan, bila klik dapat wang cikgu lamaaaa sgt baru die kuar abis..memang berat ye dapat wang ni..ke komp saya yg lembab

alang on December 20, 2009 at 2:02 AM said...

Betul2 utk nuffnang tu. Sebabnya bila kita klik iklan, kita dapat lihat loading xxxxxxxnuffnangxxx. So klau tak abis loading lagi, mean nothing la. ;)

aku zaty on December 20, 2009 at 3:54 PM said...

owh! baru tau.. hee~ oke2 lps nie kne sabar..

Iza on December 20, 2009 at 11:45 PM said...

klik2 dpt wang, free ke kna byr masa daftar?dia mcm nuff tak?

LUKISAN PENA on December 21, 2009 at 4:04 PM said...

yang mana lagi best ar..?

j-QAF SK SULAIMAN on December 21, 2009 at 4:47 PM said...

dua2 best bagi cikgu.hehe..cuma bayaran dapat wang setiap 15hb dan 30hb..Mehla join..

Yanmie on December 21, 2009 at 5:14 PM said...

salam cekgu,

yan mmg buat gitu pun..mana2 program ads nie klu klik kena tggu sampai abis load baru leh tutup. sbb masa tu baru dia detek ip kita.

tp x tahu lah klu org2 lain yg klik2 yan pnya ads tu..huhu. klu yan secara jujur...mmg yan klik pastu tggu sampai abis load baru tutup klu x rasa bersalah sgt sbb kwn2 kata dh klik kita..so kita bls lah budi baik diorg..

Idris Ismail Talu on December 22, 2009 at 11:08 AM said...

Assalamualaikum wr wb,

Tahniah jQaf!

Suatu usaha murni untuk menaikkan semula taraf tulisan jawi.

Mungkin suatu masa nanti, satu column tengah blog ini tuan jawikan (bukan sunatkan) supaya viewers boleh berkomunikasi menggunakan tulisan jawi, atau lahirkan satu anak blog lagi yang sepenuhnya menggunakan tulisan jawi.

Jadi, blog jQaf ini sebagai bilik promosinya, anak blognya jadi bilik "application"nya atau bilik "service"nya.

Wassalam,

Idris Ismail Talu
http://idristalu.blogspot.com/

SK Geting on December 22, 2009 at 8:13 PM said...

Assalamualaikum wr wb - banyak juga nak tanya pasal nuff ni - selama ni pun saya tak biasa klik - kalau klik tak akan keluar iklan yg bukan2 ke? - manalah tau kan sbb tak pernah cuba - maksud nuff tido ni pulak apa dia?

SM on January 1, 2010 at 9:36 PM said...

kalau betul nak klik iklan, buat dapatwang tak berapa berbaloi..kalau betul rajin klik2 iklan meh join yang ini 0.1 pun dlm usd http://bux.to/?r=dinarwan lebih berbaloi

––––•(-•.cik.•-)•–––– on January 4, 2010 at 8:52 PM said...

sy join nuff je..
tapi ntah ble la dpt earning.
ha ha ha.

✿ shuhada on January 5, 2010 at 12:22 PM said...

salam. waah sangat best info tu. saya pun nak war2kan kat kengkawan blogger lain. Terima kasih banyak2 ye.

jalan mujahadah on February 3, 2010 at 3:01 PM said...

cmne nk dpt duit dgn nuffnag ek?sy dh register tp xmasuk pon income?

jalan mujahadah on February 4, 2010 at 10:50 PM said...

cikgu...sy datang melawat....blh x cikgu jd follower blog sy cz sy newbies..byk yg sy kne blaja dgn cikgu...blh cikgu ajar sy sbagai nwebies cmne nk dpt income ea?terutama bila join dapatwang.nuffnagg...tlg ajarkan sy cikgu...
http://therizq.blogspot.com/

jalan mujahadah on February 7, 2010 at 10:37 PM said...

cikgu...jom join blog sy...sy bru je wt...harap dpt tunjuk ajar dr cikgu...

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
 

j-QAF Sk Sulaiman Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template