Jadilah Orang Yang Sentiasa Jujur

Setiap Jejak Akan Tetap di Balas..Jgn Risau Ok

Biar Gambar Berbicara

Friday, December 11, 2009

Tips PayPal Wish List


Salam semua...
Cikgu datang lagi untuk bantu kamu semua..
Sekarang ni tengah hot dengan PayPal Wishlist yang menawarkan hadiah dan ganjaran hebat 100usd..Banyak tu..

Mesti ramai nak capai 100usd dalam masa yang singkat kan..Betul tak?
Nak capai 100usd macam akaun cikgu di bawah ni...

Ok nak tau cara macam ni...

1. Kalau nak cepat guna FaceBook..sebab paypalWishList ni guna Facebook..Jadi kalau nak cepat guna Facebook la..

2. Pastu..Add seberapa ramai yang boleh..Senang jer kan..Tapi kalau masa add tu.Tengok dieorang punya Mutual Friends dulu la..Mana tau mutual Friends tu dah wat PayPalWishList..Mungkin dieorang dulu yang promote link mereka..

3. Lepas jer add..Tak perlu tunggu dieorang approve..P kat Send Message dieorang..Dan Send la Link u all tu..Tulis la ayat2 yang menarik sikit sebelum promote link kita tu..

Atau cara yang lain plak..

U all open Profile Orang lain...Pastu p kat Share..Dan paste link u all..Itu lagi cepat kot..Buat la banyak2..Jgn la buat dalam sorang dua jer..Dalam sehari tu 30 orang ker..Mesti ada yang sangkut punya..Tengok cara di bawah ni..

Step 1

Step 2

Lepas dah wat Share tu..U all buat plak kat orang..Buat banyak2..Sehari 100 orang pun ok..Hehe...

Bagi mereka yang tak ada akaun PayPal lagi..Leh register kat bawah ni..
Paypal ni u all register dulu..Kalau dia minta number kad..U all biarkan dulu..Janji u all dah register..Kalau nak wat kad Bank untuk Paypal..U all leh wat Debit kan..Tak perlu Kredit Kad..Wat debit kan jer.cikgu wat debit kan Public Bank..Free jer..Tak kena bayar pun..
Ni link paypal ok..

Paypal
Pas Buka ni...Clik Sign Up.Takut U all tertanya2 lagi..hehe.

SEMOGA BERJAYA




11 comments:

NuR on December 11, 2009 at 11:14 PM said...

salam..

oo..mcm tu ye cikgu..
baru tau ni..

lawa girl tu.makwe cikgu ye?
soalan takde kena mengena..
hehe..

thanks for sharing info

Putra Al-Maliki on December 12, 2009 at 12:57 AM said...

boleh x saya nak kenal denga girl tudung oren tue.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

she on December 12, 2009 at 11:31 PM said...

bagus info cikgu..jenuh saya dok promote tapi pas couple days just 1 je yang sangkut.so dari 23 jadi la 24..hmmm..ill keep it up,triple usehe.insya allah.boleh cover yuran uitm...

Anonymous said...

cikgu hensem link kite tu nak amik dari mana puas saya cari

Anonymous said...

cikgu hensem mana ni puas saya tunggu tak balas pun

j-QAF SK SULAIMAN on December 13, 2009 at 1:19 AM said...

ambik kat facebook la..
lepas kiter dah register paypalwishlish...
dah publish paypalwishlist tu...
p kat profile kita...
kat situ akan diberitahu contohnya..."Ahmad created paypalwishlist"..

Pastu.clik kat situ yang ada tulis ahmad created paypalwishlist..

Lepas jer clik..tengok kat adress bar..Copy adress/url tu..
tu la link u..huhu..

::alifdalmim:: on December 13, 2009 at 7:43 PM said...

salam ustaz..

boleh ajar sy??
sy bc tips cikgu jd pening la..
sy da buat akaun..lps tu tak taw da nk kt mana..
boleh tlg ajar sy?

lizz on December 14, 2009 at 12:35 AM said...

oh,thanks sangat. sedang mencuba nasib dengan cara ni :)

kiki lala on December 15, 2009 at 6:39 PM said...

bagus ni...nk cuba lps ni...

diDEN™ on December 17, 2009 at 1:55 AM said...


waaaaa... baru tau nie!, msti cube
trima kasih cikgu hehe

siti nurkhijah on January 5, 2010 at 4:45 PM said...

nak try..nak try... ilmu yang baik ni..

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
 

j-QAF Sk Sulaiman Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template