Jadilah Orang Yang Sentiasa Jujur

Setiap Jejak Akan Tetap di Balas..Jgn Risau Ok

Biar Gambar Berbicara

Tuesday, February 23, 2010

Larian Perdana Sk Sulaiman 2010


19 Februari 2010- Sk Sulaiman telah menganjurkan Larian Perdana 2010 bagi murid-murid tahap 2 (Tahun 4,5 dan 6)..Aktiviti ini mendapat sambutan yang amat menggalakkan daripada kalangan murid-murid manakala guru-guru pula bekerjasama dengan penuh semangat kesukanan dalam menjayakan Aktiviti Larian Perdana SK Sulaiman 2010..

Segala perancangan yang di buat berjalan dengan lancar dan kawalan lalulintas dibantu oleh pihak Polis Trafik Daerah Bentong.Pada jam 8.30 pagi peserta dilepaskan secara kelompok..Kelompok pertama iaitu kelompok peserta lelaki dan kelompok kedua daripada peserta perempuan..Dan pelepasan peserta dirasmikan oleh Tuan Guru Besar Sk. Sulaiman, En. Azor bin Yusof.

Dengan ada aktiviti seperti ini, ia dapat memberikan pendedahan kepada murid-murid bahawa bersuka itu adalah suatu perkara yang penting dan menyihatkan..

Segala kerjasama daripada semua pihak amatlah dihargai. Dengan semangat kerjasama, sesuatu perkara itu akan mudah dilaksanakan.Terima kasih kepada semua guru-guru,pihak Polis dan murid-murid akan komitmen yang diberikan..P/s: Tak tau la macam mana kalau cikgu-cikgu plak yang berlari..
Mesti semput punya..


3 comments:

Aus MeLankoLik on March 2, 2010 at 6:42 AM said...

teringat masa zaman sekolah rendah dulu ,
hahaha .

Perjalanan Tanpa Noktah on March 5, 2010 at 10:28 AM said...

cikgu...shoutbox xleh pakai ke? xleh tggl jejak...

lina pk said...

hadi asyik panggil cikgu shah je sbb tu cikgu kesayangan dia hihihihi

Post a Comment

Blog Widget by LinkWithin
 

j-QAF Sk Sulaiman Copyright © 2008 Black Brown Art Template by Ipiet's Blogger Template